DANSKDEUTSCHENGLISH


Bliv medlem

Foreningen er stiftet den 18. januar 1990 og optager alle interesserede, enkeltpersoner, foreninger og institutioner som medlemmer, og opkræver kontingent hvert år efter generalforsamling.

Det koster 100 kr. for 1 år.

Som medlem får man nogle medlemsorienteringer hvert år, bliver inviteret til foreningens arrangementer og får tilsendt materiale vedr. festival så snart det er på gaden.

Kontingent for 2023 er kr. 100,00.

Send en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med oplysninger om navn og adresse og evt mailadresse. eller indbetal kr. 100, - til Tønder Sparekasse på reg. Nr. 9828 konto nr. 0000216224. I meddelelsesfelt skrives: Nyt medlem, samt navn og adresse

Man behøver ikke at være medlem af Foreningen Kniplings-festival i Tønder for at deltage i festivalen.

 

 


Orientering om persondataforordningen.


Med indførelsen af persondataforordningen fra den 25. 5. 2018 skal vi oplyse, at foreningen Kniplings-festival i Tønder fører en medlemsliste over alle medlemmer med

navn, adresse, evt. tlf, og mailadresse,

hvis disse er opgivet ved indmeldelsen eller andet tidspunkt


Medlemslisten er alene en registrering af medlemmer, med henblik på at kunne videregive orientering fra foreningen om arrangementer, som kurser, knipledage og festival samt til udsendelse af nyhedsbrev.

 

Medlemslisten føres af formand og kasserer. Medlemslisten eller dele deraf vil ikke blive udleveret til personer eller andet uden for bestyrelsen. Medlemslisten opdateres løbende med indmeldelser og udmeldelser. Medlemmer kan til enhver tid lade sig slette af listen, men kan derefter ikke regne med at få informationer fra foreningen. Meddelelserne vil ikke indeholde oplysninger om andre medlemmer.

Ved tilmelding til kurser eller arrangementer, hvor der oprettes en deltagerliste, vil medlemmet stå med navn og/eller mail-adresse. Listen vil blive slettet efter arrangementets afholdelse eller ved aflysning af samme.


i forbindelse med afholdelse af en kniplefestival har vi en hjælperliste. Her står navn, tlf og/eller emailadresse fra en festival til den næste, med henblik på nemt at kunne komme i kontakt med hjælpere. Ved oprettelse af en ny hjælperliste slettes den tidligere. Hjælpere kan blive slettet, når det ønskes.